Silicawater

Waarom is silicawater gezonder dan ander bronwater?

 

Silicawater en gezondheid.

Silicawater is een uniek product volledig gemaakt door moeder Natuur. Dat Silicium een hele belangrijke basisstof in ons systeem is is bij velen bekend, dat het in de vorm van kiezelzuur (OSA) als water verkrijgbaar is, is bij velen helaas nog onbekend. De wetenschap verteld ons dat 1 liter per dag al voldoende is om ons Silicium op peil te houden. Dus… Silicawater en gezondheid, hoe makkelijk kan het zijn?

Silica supplementen?

Er zijn talloze supplementen en vormen op de markt die deze kracht van de natuur proberen na te bootsen, maar ACILIS by Spritzer® Silicawater is vele malen krachtiger met een ideale PH-waarde, je lichaam neemt het op als water nog voordat het je maag verlaat !

Silicawater geeft je bloed dus direct een boost kiezelzuur en er bestaat geen supplement wat dat kan bereiken.

Silicium/OSA.

Silicium in de vorm van Ortho Silicic Acid (kiezelzuur) heeft vele functies in ons lichaam en dient vaak als basis ingredient in de aanvang van vele processen zoals o.a. collageenproductie en wondgenezing. Naarmate wij ouder worden word het Silicium gehalte in ons lichaam lager en dit draagt bij aan het verouderingsproces. Wanneer je het Siliciumgehalte goed op peil houd is je lichaam goed in staat de binnenzijde van je lichaam voldoende aan te vullen met o.a. collageen en te reinigen van aluminium, terwijl je tegelijkertijd van binnenuit je uiterlijk verzorgt doordat al je cellen sneller vervangt, repareert, verstevigd en soepel houd.

Hierdoor krijg je een strakkere soepele huid en mooi glanzende haar en nagels. Hoe makkelijk wil je je lichaam onderhouden? Silicawater, dat respect verdient jouw lichaam wel!

 

Silicium het vergeten geneesmiddel!

Siliciumtekort.

Silicium/OSA/Kiezelzuur/SiO2 zijn allen organisch Silica en worden in het lichaam gebruikt als basisstof voor het eiwit collageen, dit eiwit zorgt voor vernieuwing van vele cellen in ons lichaam die het innerlijk en uiterlijk van onze algemene gezondheid bepalen. Volgens recente onderzoeken is gebleken dat een tekort aan Silicium kan leiden tot:

  • Gewrichts- en bot aandoeningen als; Sclerose, Reuma, Artrose, Jicht, Osteoporose.

  • Cardiovasculaire aandoeningen.

  • Immuniteitsproblemen.

  • Aderverkalking.

  • Huid, haar en nagelaandoeningen als; Psoriasis, nagelverkalking, haaruitval.

De voordelen van een overschot aan Silicium zijn eigenlijk overweldigend, buiten het feit dat ze het risico op bovenstaande aandoeningen minimaliseren geeft ACILIS by Spritzer® silicarijk water je een dagelijkse verjongingskuur bij regelmatige inname. Ook is het verantwoordelijk voor de afvoer van aluminium vanuit ons lichaam waardoor de kans op neurologische aandoeningen zoals Alzheimer, MS, Parkinson etc. veroorzaakt door aluminiumophopingen in de hersens gereduceerd word.

Hoe Gebruik je Silicawater?

Thee en koffie zetten

Volgens de thee experts is het zetten van thee met natuurlijk bronwater met een Ph-waarde 6-8 ideaal en het meest smaakvol. Bovendien gaat het vloeibare Silicium uit ons water niet verloren en zorgt het zo ook nog voor je dagelijkse collageen booster.

Daarom zet je je thee en koffie natuurlijk met ACILIS by Spritzer® Silicawater!

Smoothies

Natuurlijk is Silicawater een optimaal ingrediënt voor al je mixen voor Smoothies of cock/mocktails! Het beste en lekkerste bronwater ter wereld is toch alleen goed genoeg voor jouw bruisende cocktail creatie of supergezonde powersmoothie.

Proteïne Shakes

Sporten en herstellen, niets is beter dan een hoge kiezelzuurwaarde direct opneembaar in het bloed. Alleen ons unieke Silicawater kan dit voor elkaar krijgen. Maak je spieren hard als steen en soepel als water. Je shakes maak je dus beter met het krachtichste bronwater verkrijgbaar. Buiten de basis ingrediënten heeft je shake nu ook een lading kiezelzuur om je spieren optimaal voor te bereiden op superherstel. ACILIS by Spritzer® houd je lichaam strak en soepel!

Silicawater is een geschenk van de natuur om essentieel Silicium makkelijk op peil te houden.

Waarom Silicium nog niet in de gezondheidszorg is opgenomen is een raadsel. Silicium is al eeuwen een geweldig middel gebleken en word ook veel gebruikt in supplementen. Dat het gewoon in opgeloste vorm als water uit de grond komt en op die manier voor geweldige resultaten in het lichaam kan zorgen beleefd momenteel een revival. Zoals Louis Pasteur al mededeelde, Silicium gaat een grote rol spelen in de gezondheidszorg.

Gelukkig is er inmiddels legio onderzoek, zowel klinisch als anekdotisch dat bewijst dat Silicawater bijzondere krachten in zich heeft, peer reviewed en alles voor de critici. Als enig middel ter wereld heeft het cognitieve verbetering bij Alzheimer klinisch aangetoond.

Bestel silicarijk water